sâmbătă, 3 decembrie 2016

Obiectivele întâlnirilor "Eu și Endo"


Întâlnirile “Eu și Endo” își propun să creeze diferite mecanisme de care orice femeie cu un astfel de diagnostic să poată beneficia. Astfel:

· Educare: În ceea ce privește acest aspect esențial în diagnosticul de endometrioză, întâlnirile “Eu și Endo” vor beneficia de sprijinul și prezența unor specialiști: ginecologi, endocrinologi, chirurgi, specialiști pe terapia durerii, psihologi, nutriționiști, homeopați, specialiști în terapii complementare, terapeuți kineto, etc., care vă vor explica în detaliu cum puteți să trăiți cât mai bine cu aceste afecțiuni.

· Informare: Blogul eusiendometrioza.blogspot.ro, precum și Grupul de Facebook: Eu si Endometrioza vor oferi în permanență informații relevante, folositoare și diverse legate de cât mai multe aspecte necesare în tratarea și cercetarea endometriozei, interviuri cu diferiți specialiști, articole din diferite domenii: ginecologie, terapia durerii, psihologie, endocinologie, nutriție, homeopatie, neo- natologie, kinetoterapie, balneoterapie, terapii complementare.

· Ajutor: Crearea de grupuri de sprijin pentru femeile diagnosticate cu endometrioză și adenomioză în cadrul cărora să ofer posibilitatea tuturor de a se exprima liber în legătură cu problemele prin care trece, fără teama de a fi judecată sau catalogată, într-o atmosferă relaxantă, liniștită, unde femeile să poată înțelege foarte bine prin ce trecem fiecare și să găsim cele mai bune variante de a ne ajuta reciproc.

· Suport: Este absolut necesar crearea unui cadru legislativ prin care fiecare dintre noi să putem bebeficia de ajutorul statului, sub diferite forme, pentru a trata cât mai optim endometrioza. Posibilitatea accesării unei astfel de propuneri legislative presupune și existența unei comunități bine închegate care să susțină necesitatea apariției legislației.

CINE POATE PARTICIPA LA EU ȘI ENDO?

Întâlnirile “Eu și Endo” se adresează tuturor femeilor, diagnosticate, operate, în curs de diagnosticare sau cu suspiciune mare de diagnostic de endometrioză sau adenomioză, indiferent de vârstă. 

Drept urmare, dacă:

· consideri că ai nevoie de toate cele de mai sus, 

· îți dorești să afli cum poți trăi cu endometrioza, 

· vrei o viață cât mai ferită de dureri și complicații, 

· vrei să socializezi cu celelelte femei cu endometrioză sau doar să afli poveștile altora, 

· să cunoști oameni și caractere noi și să afli cum se descurcă alții cu această afecțiune, 

· dorești să te implici în realizarea obiectivelor Eu și Endo 

Ești binevenită să te alături oricând!

Sursă Foto: http://cdnblog.rentcafe.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu